Iklan

Sharemyloves Geng!

24 July 2012

Tolong....doakan si kecil ini...

Tak tahu nak mula dari mana.

Hanya nak mengharapkan si anak kembali sihat seperti dulu. Itu saja harapan seorang ibu. Maafkan mama, lahirkan kamu dengan serba-serbi kekurangan. Dari segi zahir mahupun batin, mama tak beri yang secukupnya untuk kamu.

Mama tak berharta seperti orang lain. Cuma mama dan baba akan terus pastikan kamu sihat. Macam baby-baby yang lain jua. Mama rindu keletah comel kamu, mama rindu segala-galanya tentang kamu yang dulu.

Jangan sakit lagi. Walaupun mama tahu ini ujian dari Allah SWT. Mikhail kena kuat....insyallah cepat sembuh.

"Ya Allah, kau sembuhkanlah penyakit anakku ini, sesungguhnya semua kekayaan didunia tak mampu membeli kebahagiaan seorang ibu kepada anaknya yang sakit"
oktengsbye!
momycha

22 comments:

cikpingu said...

ibu dhia disini doakan mikha cepat sembuh syg..

Erina Asmawani said...

Sedih la baca entry ni :'(
dapat rasakan camne perasaan Mommy Cha bila Mikha sakit.
Mikha strong boy..cepat sembuh ye sayang. Mommy Cha tabah ok..Mommy Cha pun strong ;)

Mooniqueen said...

Kesian ye Mikha sayang... Get well soon ye my dear... Insya Allah selalu terjadi pada baby below 1-2y sebab diorang tak pandai lagi nak buang kayak tu sendiri.... Sabar n berdoa banyak... Insya all ah MQ pun Akan doa sama...

Wawa said...

Get well soon mikha tomey...
cepat2 sihat n buat mummyndaddy epy balik ye...:)

izla said...

dah berapa hari admitted ni?
be strong mikhail!!

Lala Latif said...

baby mikha..cepat sembuh ye syg...

PUAN SUE said...

mikha budak yang kuat!! tau..

CikNaa said...

mikhail.. kuat taw. nanti cepat baik, semua orang rindu tengok gelagat mikhail..

amirah said...

semoga mikha cepat sembuh ye..mikha budak comel yg kuat insyaAllah sakit kejappp je untuk kuatkan imuniti badan mikha..

Mimy Hamid said...

untuk mikha, mama mimy mendoakan semoga mikha selalu sihat tau nanti boleh kawan ngan Fayel...dan mommy cha jugak...take care my dear...love xoxo

Allene said...

insya allah mikha akan sembuh. get well soon sayang...

e k i n ♥ y u s r i said...

semoga mikha cpt sihat yer sis....

D Yatie said...

mikha~cepat sembuh ye nak ye~~ mommy cha jugak~ jaga diri baik2 ye~

~ NANA ~ said...

b strong k mikha...mama farish doakan mikha cpt sembuh

WaWa_EzRiLL said...

be strong dear.. tadi da borak2 hope cik cha ok.. kaum2 ibu hanya faham situasi ini.. yang belum kawen yang belum ada anak memang xkan faham.. xpe wat goes around comes around.. hope mikha cepat sembuh, n jgnlupa wat iklan tau!

Mama Likha said...

mama jeti always doakan mikha. mama jeti syg mikhail, syg yaya syg fiyya macam anak sndri... cpt smbuh yer... tkmo sakit2 dah.. nti kena duk parit buntaqqqq dah jauhh lerrr, mama jeti tk smpt lg nk g main puas2 dgnnn cyg mikhaaaa.... kan??? please yer cygggg....

With Julia said...

Mummy julia doakan byk2 supaya bb mikha senantiasa sihat dan bg keceriaan pada seluruh keluarga ibu dan bapanya...get well soon dear :)

Aida78 said...

mommy cha be strong yerk setiap umat islam ada juga dugaannya...setiap org dugaannya mcm2 so mommy cha tabah kan diri kami sentiasa berdoa juga untuk mikha sihat dan terus ceria.

FieZaLieSa said...

moga cepat sembuh ye baby mikha..mommy cha, harap tabah..insyaAllah semua akan baik nanti...

!k@ said...

semoga baby mikha cepat sembuh..mommy n mikha be strong ok..

Mr n Mrs Zaidi said...

SEMOGA MIKHA SIHAT YEK SYG....JGN BUAT MAMA & PAPA RISAU LG..MIKHA BOBOY YG KUAT...SEMOGA MIKHA SEMBUH SEPENUHNYA...

aTy _faRed~ said...

semoge kamu kuat dan si kecil cepat sihat..aminnn...

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...