Iklan

Sharemyloves Geng!

25 June 2012

Young Khalifah :)

Salam Isnin.

Well...let's start with this :)

Terpanggil mommy cha di hari yang sejuk-sejuk manjer nih, untuk berkongsi satu page di Facebook. Mommy cha rasa sangat tertarik tengok page tu. Sebabnya.....entah lah. Bila u ols tengok pic yang bakal mommy cha pertontonkan sebentar nanti rasanya baru korang akan tahu.

Ajarlah anak kita untuk mengenal agama sejak dari kecil. Tiada guna mengejar dunia semata-mata. Maaf... mommy cha bukan ustazah, tapi bila terpikir-pikir balik, betapa besarnya pahala jika anak-anak dididik dan diasuh dengan penuh keimanan dan ketakwaan. Insyaallah syurga ganjaran kita semua :)





ajarlah anak anda bersolat dari kecil :)
sumber: 

#semoga bermanfaat#

salamsayang,
mommycha!

4 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

ye btul.. anak kecil ibarat kain putih, corak warna nya datang dari ibu bapa sebelum orang lain :)

Mommy_Cha said...

betul tuh dear :) jadilah ibubapa yang pandai mencorakkan anak-anak kita kan?

izla said...

bagus sharing ni mommy cha. kadang2 kita parents ni rasa dah bagi yang terbaik dah untuk anak2. tapi sebenarnya ada yg lagi penting daritu..

!k@ said...

like2..tq share gud info mcm nie.. :)

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...