Iklan

Sharemyloves Geng!

28 June 2012

Toilet kami :)

Tanggungjawab baru yang kena pikul  :)

Disebabkan zaman QES 5S sudah muncul kembali. Berpeluh ketiak semua orang mengemas, sapu, susun, simpan, sorok, seruling, serunding, semua ade lah.

Mommy cha tidak terkecuali. Semua orang kat opis ade tanggungjawab/job masing-masing dalam 5S nie. Ade yang kena jaga pantry, lobi, kaunter, bilik fail, surau, sudut 5S dan tak terkecuali toilet....Agak-agak u ols lah kan, mommy cha kena jaga part mana? Cu teka...cu teka? ;p

Tayah teka lah, buat letih pikir je. Mommy cha kena jaga TOILET u ols. Diulangi sekali lagi...TOILET. Tapi toilet pompuan jela. Hat laki takkan aku jugak nak terpa masuk kot?

So, let's cekidout ape upgrade version yang mommy cha telah buat untuk tandas di Aras 6, Bahagian Perkhidmatan, JPA nih. Jommmsssssss lasssssss :)

sebab toilet pompuan so semuanye girly-girly pink-pinky :)

siap tampal frame lagi tu..gigih! toilet tema english okeyhhh! ;p

beli semua baru termasuk handsoap :)

ini pon hasil idea ciplak dari Google, tagline tu mommy cha tambah sendiri :)

ini ciplak pic google tapi tagline idea sendiri jugak :)

betapa gigih makcik sanggul tinggi nih, yakni aku mencantikkan toilet opis ku :)
area ambil wuduk, haip! jangan ada hati curik bunga mommy cha!
overall this is when i transformed our ladies toilet, hehehe..kantoi nampak opismate momy cha tengah amek gambaq!
siap ade motivation wordings lagi :)
YES! please keep our toilet CLEAN guys!

For me, i love decorate things. Bolehlah kan sebab bajet orang gomen nih pon ciput saje. Kalau semua nak angkut barang kat IKEA mau fengsan bigboss karang! So, itu sajalah ulasan dari penjaga toilet tersohor di JPA, kot-kot ade yang nak singgah shi-shi ker bolehlah datang, takde nak charge 2posen pon :)

Bolehlah kan dari takde?

#perlu.ke.nak.hide.pic.facebook.ko.sedangkan.ko.selalu.intai.pic.facebook.aku?#

salamsayang,
mommycha

14 comments:

Ely Hasrul said...

patut amik gambo sebelum & selepas.. hehe

myaini said...

meriahnye toilet..kalau mcm ni mesti nak p toilet je..hehe...cantik!!

celebration of love said...

terbaik la mommy cha... :)

puan.mila said...

cantiknya..nmpak pinky gitu :)

cikpingu said...

pehhhh.. tbaek la mommy cha.. nmpk comey trus toilet 2... i like...

luvira said...

waaa....cantik tol toilet dia...:)

Mommy_Cha said...

tamau lah mami ely kang ade yg makan hati sebab dulu org lain yg jage :)

Mommy_Cha said...

hehehe..uit! nak lepakss toilet lelama lah kiranye eh? :)

Mommy_Cha said...

momy cha mmg hover sketssss!

Mommy_Cha said...

pinky is my kaler lah dear :)

Mommy_Cha said...

hehehe..comei lah letih dah menghias toilet tu :)

Mommy_Cha said...

hem..kann???

AkmaFaizal said...

comey2... ade giliran menjaga toilet ke? apa2 pun cayalah... terbaik :)

Mimy Hamid said...

kalau macma ni punya tandas..masuk kerap pun takpe..cantik nice

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...