Iklan

Sharemyloves Geng!

03 May 2012

Rock yaw!

Salam korang.

Aritu time preggie memang gila sangat kat rompers. Baju baby yang paling senang nak beli dan melambakss juai kat pasaran. Pastu bila adik mommy cha pegi Singapore, meroyan lah aku pesan suruh beli rompers kat USS tu. tak kira lah brand ape sekalipun.

Yang hado cuma adik mommy cha beli magnet fridge. Rompers katanya yilekkk!

Pastu kononnya buat suprise, tetiba adik mommy cha beli gak rompers kat Singapore tu. Tapi bukan USS punye lah, dia beli kat HRC Sentosa Island Singapore. Yesss! I kan kaki HRC nih. Tingat dulu time pegi HRC Penang. Amik hat tu tak kena, hat ni tak kena...hoi..semua nak amik lah! Hehehehe...Last-last amik yang mampu je noks. Yela kalo t-shirt dah beratus hengget, baik aku belanja adek-beradek aku makan seefood kat Penang jek kan? Takpon makan nasik kandaq beratoq ka..lagi sempoiii hehehehehe...

So, bila mikhail baru lahir, hati dah tergedik-gedik nak sarungkan dia rompers HRC tu. Tapi cakap dalam hati, sabaq dulu...biar dia besaq sikit hehehehe. Pastu takdan-dan (tak menyempat) dah after dia 3minggu kot, mommy cha sarungkan jugak kat mikhail. hehehehe.

Sekarang motif utama entry nih adalah, kena tulis motif kang ada orang cakap aku menunjuk pulak susah-susah....
a) untuk bandingkan gambaq first time mikha pakai rompers HRC ni
b) dengan gambaq lani (sekarang) memakai rompers yang sama.

Sorry guys, gambar kurang cantik sebab pakai kamera henpon cokia jer :( i kan orang miskin.....tak berduit.....

jeng-jeng-jeng

tengkiu pak kim, adikku yang hensom
time dia kecik-kecik baru 3,4 weeks cenggitu
ni dah darjah satu hehehe..last week time teman mama pegi sale tudung Fareeda Bangi, yang melaram nye anak, si mak tuh pakai baju murah-murah jek..hahahahaha!

*HRC = Hard Rock Cafe

oklah bye!

12 comments:

Mimie_Zatun said...

syoknye dapat present..
cute baby pakai rompers ni..

Mama Likha said...

haha mikha dh drjh 1 erkk... tgk lidah die tercuit kluar tgh geram ke apa ke benda tu haiihh siap lah blh meniarap, mrangkak nanti...

comel2... pastu kite bila nk g spore sama2 ni... hehe tkpun..., bila nk banjer nasi beratoqqq ni... bwklah i pegi.... *wink2..

Mimie Famee said...

awat takdak perbezaan pun kedua2 gambaq tersebut. hehehe

puan.mila said...

comel nye..suke tgk baby pkai rompers camni..ase nak ketuk2 bontot dia..hehe

ibuhebat said...

alolo.. comeynya... :)

ReYNa said...

comeynyaa pakai rompers tuu.hihi.x tau lak HRC ada gak rompers tuu

PUAN SUE said...

aloo..menantuku comei bebenor kamu ni ye

celebration of love said...

Santik bju tu... :)
I pun gile rompers...

yatt said...

sebijik cam my upcoming baby.. tp saya HRC bali :)

cikpingu said...

kherlass yaw rambut mikha... :)

Mimy Hamid said...

singapore mari tau..jgn memain...lawa ok ..i minat tauuu

Ely Hasrul said...

aritu i dh gedik2 tgk dress hadrok sama ngan tee maknye.. gatal aje nk beli..

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...