Iklan

Sharemyloves Geng!

25 May 2012

Mommy Cha Eksideng!

Fuhhhhh!

Jumaat kali nih adalah Jumaat yang TAK RIANG. I had an accident. Yeap! A motocylist bump into my car suddenly!
:(

Mujurlah Mikhail dah ke taska. Kalo tidak mau terpelanting anak aku tuh. Nak cerita pon tarak mood. Sebab  still teringat abang moto yang dah meluncur laju bak superman atas jalan tar, after terlanggar myvi aku. oh! tuhanku....(maapkan aku abang motor!)

Kalaulah aku tak patah balik untuk ambil pampers anak aku, kalaulah aku tak kelam kabut bawak kereta, kalaulah aku bawak slow-slow, kalaulah...kalaulah...kalaulah......

#kalaulah aku baca doa naik kenderaan dulu, mebi semua nih tak berlaku kan?#



 tuan badan menggeletar pon sempat update blog,
#mommycha#

26 comments:

iedchan said...

alhamdullilah u tak ape2 kan..tape la da nak jadi..:)

e k i n ♥ y u s r i said...

naseb bek x pape

Mama Likha said...

salah sapa cha... sabar2... calm down dlu.. istaighfar byk2....

tk baik ckp KALAU - KALAU. sebab Allah dah tulis smuanyer... sabar k... nti kite chat jap lg...

Aida78 said...

alhamdulilah nasib x apa2 kalu x ssh juga...

celebration of love said...

Sabar dear, Benda nak jadi...

cik fadh said...

nasib xpape dan xde baby..kalo x takot baby shock je..

luvira said...

aiippp...mommy cha, tak baik tau cakap kalau2....juz positive thingking...maybe ada hikmah disebalik kejadian...

alhamdulillah, mommy cha ok..

AkmaFaizal said...

Alhamdulillah tak de pa per...harap pas ni lebih berhati2...

amirah said...

alhamdulillah mommy cha takde pape..

~ NANA ~ said...

syukur u tak apa2...lepas ni careful k :)

Mimy Hamid said...

Ya Allah..apa jadi adik ai sayang sorang ni...pity u..but Alhamdulilah selamat...takpe nanti ai bbm u key..take a rest

syafisyifa' said...

sabar tau mommy cha.alhamdulillah mommy cha tak apa2.moga2 urusan cepat selesai

Mommy_Cha said...

alhamdulillah tarak ape2 pon..:)

Mommy_Cha said...

tu lah ekin naseb baik kan?

Mommy_Cha said...

tapi kalau tak blk mesti tak jadi :( dugaan dari Allah SWT nih semua...nak ingatkan kita dekatkan diri dgn dia lah tu :)

Mommy_Cha said...

tu lah duit lah pulop nih :(

Mommy_Cha said...

itu lah dear..dah nak jadi....

Mommy_Cha said...

baby dah antar taska dah heheheh :)

Mommy_Cha said...

tu lah ira...ade hikmah nye..nak dpt lucky draw mercedes sejibik kot?hahahahaha

Mommy_Cha said...

masih segar diingatan abg motor tu jatuh tadik :(

Mommy_Cha said...

amirah mami cha okey jer..keta jer tak ok!

Mommy_Cha said...

im orite tq dear nana :) xtraaa careful pasnih!

Mommy_Cha said...

okies dokies kakak...BBM oweys on jer :)

Mommy_Cha said...

alhamdulillah semua nya ok. tq my dear :)

aTy _faRed~ said...

dear...hati2 n plz take a gud care of urself next time key..naseb baik kereta jer teruk..but u n paling penting baby still ok..alhamdulillah...

mrs kayrul said...

teruk jugak tue...

tahniah mommycha...dah bersalin ye..dapat tau dari blog mimy...selamat berpantang ye

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...