Iklan

Sharemyloves Geng!

17 May 2012

MALAS doh!

Salam semua,

Hurm..lama mommy cha tak hapdate kan? This month macam kelam kabut sangat-sangat. Dengan Mikha demam, dengan mama pon demam, dengan opah datang, dengan buat macam-macam aktiviti "RASMI" ;p
Oh! terlalu banyak list nak dibuat dalam bulan ni.

Harapan moga tiada aral melintang patah untuk rezeki seterusnya. Insyallah kalau ade rezeki, harapnya tiada ape pon halangan. Yeay! im waiting for that.... (:

Untuk para mommies yang sudi baca, mommy cha ucapkan thanks a lot. Dan untuk yang menyampah dengan ku, sila main jauh-jauh. Last advise from me: 

*once we're on the top. Not always we'll be on the top* ;p


mama & mikhail (mama wearing Germany Euro 2012 (away) jersey)
mama & mikhail lagi
daddy & mikhail pulak
daddy & mikhail lagi
p/s: pasni nak sokong team Germany pulop, harap-harap 'no heart peeling' lagi pasni sebab EURO 2012, tiada mengena dengan EPL langsung kot? *ahaks!*

6 comments:

♥ Elin ♥ said...

alahaaiii .........geram tgk sicomel tuh~

Liyana said...

eee dobotnye die... geramm

PUAN SUE said...

ee...rase nk geget je mikha ni

amirah said...

comelnya mikhaaa...

Mimy Hamid said...

mommy cha kurus giler....baby mikha amik body mama sikit yer...gebus gebas

syafisyifa' said...

geram kat pp si kecik mikha...takpa kite suka kat mommy cha...

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...