Iklan

Sharemyloves Geng!

21 May 2012

Jom cabut..larik :)

Entry Senin.

Dalam banyak-banyak hari dalam setahun, rasanya hari yang paling mommy cha anti sudah menjelma. Huh! tak suke sangat kalau ade jomheboh-heboh..jom-jom-jom, jom heboh-heboh kat Putrajaya, bersekali pakej dengan sambutan hari Belia Negara tu. Kompom, seluruh wilayah persekutuan Putrajaya akan jem-jem-jem. Sebagai wakil penduduk Putrajaya yang aman dan harmoni, saye tak suka bila kedamaian kami terganggu. #tetiba protes nak bawak sepandok# heheheheh :)

Oleh kerna rumahku, sorgaku sangat berdekatan dengan Presint 2, tempat bakal berlangsungnya majlis yang gilang gemilang itu, kompom ramai yang akan mai berhimpun kat dataran Presint 2 tu. Yang tak bestnya, sampai ke parking lot kuarters umah mommy cha pon penuh orang luar suka-suki paking. Ha! tak ke berangin satu badan kome?

Kat area luar jangan cakap la, memang akan banyak giles keta paking sideways menyebabkan berlakunya kesesakan traffic. huh! siok sungguh!. Pulop sebelah building kuarters kitaorang nih dah ade Petronas....ha...lagilah pack kan?

Dengar citer pulop lebih 500 aktiviti akan diadakan bersempena hari belia nih...ha kau! amik la, muntah aktiviti sudah :) start dari 23-27 Mei kompom Putrajaya sangat bizi.

So, warga Putrajaya...jom larik ke tempat lain hehehehe..Tapi nak pegi mana pulop yer? :(

imam muda mikhail nak lari naik perari lah :)

salamsayang
#mommycha#

11 comments:

Mimy Hamid said...

jom mikha bawa ferrari gi tempat lain...mama mimy nak dating ngan mommy cha...so camner cha..any place to meet around..plsss jagnan tak jadi lagi...dah la frust giler smlm menonggeng..heheh

Mommy_Cha said...

hehehe..tu lah asek postpone saje. tatau lagi bout this week sebab dady mikha dah bising-bising lama tak tido rumah makwan kat shah alam. mebi berhijrah ke sana for 2days utk lari dari hiruk pikuk kebisingan konsert jomheboh huh! no worries i'll bbm u ye kakak canteks :)

Mimy Hamid said...

kalau u area mana pun ok je i follow....shah alam ke...apa ke...roger me key

Aida78 said...

salam baru sis nak g minggu depan huahua...momy cha x bagi datang huhuhuhu...leh singgah umah momy cha hik3

Mommy_Cha said...

baek kakak.... :)

Mommy_Cha said...

hehehe boley jer nak dtg..tapi momi cha mau larik jauh2 dulu...hehehehe...

luvira said...

owwhhh..ada hari belia ke??patutlar papa alysa bz kemain minggu nih..asek ke putrajaya, rupe2 rupenye ada event besar di situ...

Mama Likha said...

haaaaa ye ke. lari pg shah alam lah imam mudo. pecut perari tu !!
tp btul kan. serabut btui tu....

Mommy_Cha said...

ha..tu lah tu..mau fengsan nanti keta byk berjurai-jurai masok putrajay :)

Mommy_Cha said...

pecut naik perari lah mama jeti..vrommm-vrommm nak pegi jugak Setia City Mall tu lah :)

!k@ said...

ika pun xsuka..sbb terlibat sekali..huhu..keje luar yg sgt bz n panas..
tahun lepas 2 hari pn seksa..tahun ni nk berjuta2 pulak..sampai 5hari..adoi..

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...