Iklan

Sharemyloves Geng!

22 May 2012

JJCM makan-makan

Entry baru lagi.

Maafkan saye, gambar yang bakal dipamerkan mebi akan menganggu 'sensitiviti' sesetengah pihak yang berperut keroncong :) dan terutamanya yang sedang berpuasa sunat di bulan Rejab. Especially buat kengkawan di Sektor Naik Pangkat, JPA, Putrajaya :). Tahniah kita telah berjaya berpose berjemaah beramai-ramai #seramai 11 orang yu ols pose serentak :) #.

Sabtu malam, kami sekeluarga lapar. Sebab mami cha pemalas lipas nak masak pastu kami sekeluarga decided untuk makan luar. Sekeluarga hanya 'consists' mami cha & dady ayie saje. Mikhail terkeluar list sebab dia belom pandai mamam.

Disebabkan memang dah teringin makan kat D'One steakhouse yang masok jjcm time Qi pegi last few months, before 2orang pengacara jjcm yang baru, yang kureng handal review makanan tu gantikan Qi. Kami pon secara relahati nak try rasa steak kat situ. Erm..mebi sebab Qi yang review these restaurant, kalo 2orang baru pengacara jjcm tu..tak kot teringin. Sebab 'COVERAN' makan sangat terserlah lelebih lagi bagi pengacara perempuan itu. hok olo...tak liur langsong nengok.

Mami cha makan mixed steak (ciken + meat), dady ayie makan mixed lamb (lamb + ciken). Pastu mikhail cuma minum chu-chu saja, dan selepas insiden dia tarik salad fresh ijau dari pinggan mami cha. Terus jarak kedudukan kerusi mami cha terpakse dijauhkan untuk elakkan insiden sama berulang. Yang bestnye, punya lah kuat dia genggam salad ijau  tu, sampai naik lunyai time mami cha korek dari tangan dia...ish mikha-mikha-mikha.

Jom sape nak makan kat sini, sudi-sudi kan lah ajak mami cha yek. Sebab daku memang antu western pood :)

maaf: punyalah try upload byk picca makanan tapi sejak pagi tenet line "weng" hanya ini terdaya di upload :(

moh! lakukan aktiviti masok jari dalam mulot :)
mami cha dgn mikha..
dady& mikha
lupa dah sape punye :)

1 comment:

Mimy Hamid said...

kita dating western food jom..

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...