Iklan

Sharemyloves Geng!

23 December 2011

Bye-Bye Geng!

saje tempek gamba i, kot-kot korang rindu...auwww! bila rindu ku sebut nama mu....
 
Salam Geng! Ini mungkin last update mommy cha sebelum delivery. Yup! im gonna take my annual leave early and start cuti  next week, until 3 months cuti bersalin. 
~sigh~

Kat umah aku, broadband memang line macam 'haruk' sikit dan aku dah potong line 'haruk' tuh. Nak tunggu bersiaran cuma kat umah MIL or time balik berpantang di umah mama di Parit Buntar, Perak. Sebab dua-dua umah 'ibu' nih ade streamx. Umah aku nan hado! Yang hado line astro je, kot-kot kalo cucuk kat astro tuh boleh online berblogging, ber fb bagai..ajaib jugak kan!

Summary cuti as follows:
27.12.2011 - 30.12.2011 (annual leave)
3.1.2012 - 2.4.2012 (cuti bersalin)
3.4.2012 - wedding anniversary (tetibe.....hahaha)

So guys, wish me all the best! (giles ayat macam nak amik final exam ke hape?) 
Doakan aku dan bakal baby yang kuar nih selamat, sehat dan sempurna. 
Sesungguhnya, tiada yang terbaik dari doa keluarga, dan sahabat handai kan? Amin!
Will update soon yaw!
As-Salam...


20 comments:

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

wahhhhh syg... awak amik cuti awal ekk...
gud luck ye dear...
smoga sumenye berjalan dengan lancar n dipermudahkan...
amiinn...
nnty ada masa update la perkembangan tau... kami sume kan merinduimu...
acecececceeee...
cam hape je kan...
kui3...
nway, ol da besh~!!!

Kami said...

wah best nye cuti awl2 dan dpt cuti 3 bulan.. wishing gud luck for you.. dan nnt da deliver update ye pengalaman bersalin utk dijadikan rujukn.. =)

cikpingu said...

smoga sumenye selamat kakak...

ciksuen said...

be the best among the best mommy cha..ehe,,ade kaitan x? :P good luck~ semoga dipermudahkan semuanye,,amin.

WaWa_EzRiLL said...

cik cha - kebizian aku sangat2 ditahap tinggi smp nak sembang pun xdan.. tp xpe sempat makan mcD last agaknya td.. Wawa doa semuanya selamat..n baby also..xsabar nak tgk baby boy.. apa2hal mesej yea.. bedesupppppp aku pi hosp.. n jgn isauuu aku bawak broadband skali.. kih kih kih.. (aku dah xde kawan mak buyung kat sini)..

Mimy Hamid said...

good luck my dear..i will miss u a lot..serius muahhhhhhhhhhh...akak doakan mommy cha selamat bersalin dengan mudah...jangan lupa hapdate apa yang patut....maafkan akak yer...selamattttttttt semua nya...

CikNaa said...

wah last update mommy cha? owos.. sedih la ciknaa.. takde lg corat coret mommy yg sempoi tus.. hehe.. neway, baik2 sayang.. slmt deliver.. ai tunggu hapdet gambo beby yu plak nanti yaawww =)

iizla said...

mommy cha, all the best k!
Selawat banyak2 dalam labor room tu nanti.
jumpe je streamyx, terus upload gambar bby banyak2 ekk..

ni ha pengalaman ila dulu waktu bersalin. kut boleh dijadikan panduan.haha!!

http://buatgapo.blogspot.com/2011/10/pengalaman-bersalin-aku.html

aTy _faRed~ said...

take care key..doakan semoge selamat semuanyer dan dipermudahkan segale..insyaallah..tak sabar mahu tunggu hapdet letak gambar baby n pengalaman bersalin...:) [3minggu tak hapdet lame gak tu]

e k i n ♥ y u s r i said...

take care mommy cha
semoga semuanye selamat

FieZaLieSa said...

owhh..sedih tahu mommy cha..mcm hilang sorng geng..=(

anyway, sy doakan semoga selamat bersalin dan dimudahkan segalanya...amin

akan merindui mommy cha..=)take care

yana lyana said...

amin...
semoga kamu dan bakal baby selamat :)

Liyana said...

smg semuanya selamat..x sbr nk tgk gmbr baby :)

eMaH SoMeL said...

waaa..dh nk cuti dh..ok2 blogger bgi cuti sampai deliver bb..lepas 2 hupdate pasal bb taw..hihi

samat bcuti & deliver bb.. :)

AkmaFaizal said...

Semoga semuanye baik2 saje..Amin

DsCaRNiA said...

Semoga semuanya selamat.. Amin :)

amal said...

mommy cha. dah bersalin blom? hehe semoga selamat semuanya :)

PUAN SUE said...

su Doakan dan bakal baby selamat, sehat dan sempurna.

Erina Asmawani said...

moga selamat segalanya mommy cha ;) ena rasa macam terjumpa mommy cha masa checkup kat demc on 7/1 haritu..mommy cha pakai baju kuning..betul x? nak tegur tapi segan takut salah orang..hehe..masatu perut mommy cha mmg besar..comeyy! :)

veesakura said...

congrats mommy cha! dah bersalin baby boy..harap mika cepat kuar spital ya.aminnnn

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...