Iklan

Sharemyloves Geng!

17 October 2011

It's a PISTOL!!!!!!

Salam WBT!
Happy moodlah today...oh no..bukan today je tau, tapi sejak dari Friday last week dah happy mood. Sebab dah tahu jantina budak tecik yang super-duper activily kicking dalam tummy mommy dia nih.... Oh! patutlah kuat sangat kicking ye? Nak ganti Rooney ke? tak pon Giggs? kalo tanak Rooney dengan Giggs.... 
De Gea pon boleh lah....hihihihihi! Jangan Drogba sudehhhhh......huhuhuhu
(tangan ke dada, mata ke atas.....)

Oh! yes...it's a BOY! my superhero baby boy. Alhamdulillah syukur...seronok daddy sampai senyum tak lekang 24hours tau!. Geng Manchester United daddy lah nih....hehehehehehehe! Result dah confirm bila tengok detail scan buat kat DEMC last Friday. 

Yang sioknye tuh, Mrs. Sanography (tukang scan tuh) tanya..errr, u dah tau ke jantina baby? Aku pun reply: ermm..lom kak sebab tuh nak tanye gak tuh....then, dia jawab: Nih...ada PISTOL nih! hehehehehe...
 Pistol ke? Boy lah tuh....kelakar lah dia cakap pistol pulak time tuh.. 
tergelak aku & erie! kuikuikuikuikuikui

Oh! sebelom aku terlupa, nak tunjuk sikit rompers yang dah lama aku beli, sejak pregnant 3 bulan dulu...sebab berkenan betul dengan rompers super comei tuh....Yang paling melompat riang macam kanak-kanak Ribena haruslah daddy dia, bila tengok rompers yang aku beli tuh. FYI, that is the first ever barang baby yang aku beli...kuikuikuikuikuikui!

Ape-ape pon aku sangat bersyukur dengan limpah kurnia dari Nya. Tak kira lah baby boy or girl janji sehat dan sempurna nanti. Insyallah. Kalo dulu ramai sungguh yang tanya baby ape? Kini aku tanpa ragu-ragu nak jawab...P.I.S.T.O.L!!!!!!!! +___+

p.s: heppy mood =)
walopon keja bertimbun!

baby rooney

baby giggs

baby De Gea

baby chicarito

baby berbatov
it's my little superhero baby boy....

3 comments:

Mimy Hamid said...

rompers chelsea ada..papa to be fans chelsea...sama gender la dear...dah tau senang nak beli baju...yeah yeah...hero in da house

Natasha Farina Arifin said...

mimy hamid: chealsea??? gulp.....tader ah...daddy tak suke chealsea..kuikuikuikuikui....tuh musuh ketat man utd +____+

Mama Likha said...

seronoknyerr !! mama ztee dah ada pressie utk muhammad dot dot dot ni....... its a starter, suh mummy cepat2 dtg collect yerr ~~~!

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...