Iklan

Sharemyloves Geng!

27 October 2011

D.U.G.A.A.N!

if u're in my shoes.....


Dugaan sungguh. 

HB low = suspect anemia  & Talasemia if getting worst.
Diabetes = abnormal condition
Placenta = placing low and at the left side

p/s: possibility ceaser if placenta still low until next check up in 32 weeks.
Doa banyak-banyak, mintak Allah SWT permudahkan jalan ku... amin....
Sedih tak? sangat-sangat sedih =(

 *Hanya Tuhan yang Maha Mengetahui dan Maha Kuasa...*

Bye!

13 comments:

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

semoga dipermudahkan segala urusan...percayalah setiap dugaan yang allah bagi ader hikmahnyer...sabar yer...dan banyak2 berdoa...

WaWa_EzRiLL said...

sabar yea cik cha.. Bila Allah hilangkan matahari dan DIA bagi kita hujan, ribut petir kita kecewa, sedih dan menangis tertanya-tanya mana matahari tadi rupanya Allah nak hadiahkan kita Pelangi..pelangi yang indah lagi cantik...

Mimy Hamid said...

dear cha....bersabar...ada hikmah di sebalik...jangan berhenti merawat apa yang patut....setiap orang nasib tak sama...akak pun sama gak even tak de problem mcm cha ...akak risiko bepenyakit lain yang kena makan ubat all the time risau gak kat baby but Allah bagi yang terbaik buat kita...jangan putus n lemah semangat...usaha dan berdoa yer...baca surah maryam..

SURIA AMANDA said...

sabar...be strong...jgn sedih2..x elok untuk kesihatan dan kandungan..

shaheeda said...

doa byk2 dear! my SIL, hari tu baby songsang 2 wks before deliver.. alhamdulillah baby pusing jugak, my BFF pulak, otak baby dia ada cecair.. since dlm perut lagi doc kata baby mcmni biasanya tak hidup,alhamdulillah baby tu skg da lahir & da lepas pantang, aktif je mcm baby biasa.. takde yg mustahil dgn izinNYA.. keep praying

shaheeda said...

amik IBERET tak?? iberet bagus tuh HB low

Mama Likha said...

ya allah..... tabah oke... hopefully tkde bad news dr dr zamri.. im waiting ur sms !

Natasha Farina Arifin said...

lizz: thanks so much! tu lah insyallah takde ape2...semua nih kena anggap positif aje...moga2 semuanya selamat!

Natasha Farina Arifin said...

wawa: amboih bermadah helah kawan aku nih..hehehe..alhamdulillah semuanya selamat...nervous gak nak jumpe dr zamri demc tadi tapi semuanya ok =)

Natasha Farina Arifin said...

kak mimy: nih pon tak putus berdoa dan mkn ubat yg doctor suruh hope everything going to be ok...

Natasha Farina Arifin said...

shaheeda: oh yeke ur SIL pon ada prob eh? lagipun org preggie nih mmg ada mcm2 probs kan? i ada amik iberet sekarang doc dah suggest mkn iberet tuh..so far tatu lagi kesannya ok ke tak..coz lom check latest HB

Natasha Farina Arifin said...

mama likha: sorry dear i reply sms lewat smlm...i tak dgr lagipon i charge hp...dr zamri ckp semuanya ok...if tak bleeding alhamdulillah sgt2...huhuhuh..by the way thx ye pasal smlm...best nye dpt hadiah dari mama likha utk baby....

Farah Rahim said...

GDM usually hilang lepas pregnancy dear...trust me. Just makan ikut apa yang disarankan :D

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...