Iklan

Sharemyloves Geng!

14 October 2011

Dapat Free Gift Lagi.....

Semalam kureng ceria. But today, nak cerita entry Astro Ceria, untuk kite-kite aje...! heheheheheh. Sebab gigi dah sembuh, dah kurang sakit jadinya pepagi dah senyum sampai ke telinga dik non!

Ok, entry hari nih adalah entry dapat free gift lagik! Wah.....best tau, asyik dapat free gift saje mommy cha nih. Actually 2,3 hari lepas, Mamil Mama dah send delivery ke office aku. Dengan excitednya aku pon buka lah packaging tuh..Tetiba eh..rasa macam gebu-gebu saje. Mesti toys nih! Sekali amik ko..memang dapat toys pon. Ada cuddle bunny kaler pink free gift untuk Mamil Mama Dumex Club member! Yeay! excited okeh!... Dah le kaler pink pulak bunny tuh, my fave color!. Best-best....

Itulah banyak rezeki bila pregnant nih, pulak aku nih bangsa yang suka bebenor isi form, online ke, form tak online ke semua aku belasah. Asal jek promoter cakap dapat sample free aku pon 'menggeletar' nak isik form kihkihkih!. sebenarnya rahsia nak dapat free sample and free gift nih, mudah saje...korang kena lah rajin isi-isi form. 

Jangan lah malas-malas....nanti memang lah korang takkan dapat ape-ape kannnn? Pasni insyaallah aku tunggu free sample from Huggies pulak...nak sekodeng gak drypers nye website kot-kot boleh dapat sample free. Selain dapat free sample if korang daftar online, secara automaticnya korang akan jadi members. So, memang banyak benefits lah if jadi members, antaranya dapat discount coupon, boleh enter any competition, dan banyak lagi aktiviti yang kita boleh join.

Rasanya itu saje entry today. Nak siapkan pending workload. Sebab petang nih..ada appointment kat DEMC Specialist Hospital untuk detail scan and 3D scan...Ya Allah! nervous nya aku...dan semoga dipermudahkan segala urusan ku nanti .Insyaallah petang nih kalo takde aral melintang dapatlah mommy & daddy tau "hello kitty" ke "Ben 10" baby mommy nih...harap-harap baby semua ok dan cukup sifat serta sempurna anakku nanti...Amin.

p.s: tolong doakan segalanya dalam keadaan baik ye kawan-kawan..
AMIN!

hadiah misteri.......+_____+

tengok parcel sudah, jangan tengok kalender sexy-mexy tuh yang penuh dengan aktiviti untuk ibu-ibu mengandung..kuikuikuikui tidak terkecuali losyen mustajab buat sapu belakang tatkala sakit huhuhuhu!


yeay! dapat ini tau...best nye

Tengkiu Dumex!

nama cuddle bunny nih...Mr Wabbit!

baby dah ade kawan tido nanti...hahahaha! cepat lah kengkawan jadi Dumex members nanti dapat hadiah cenggini!

3 comments:

Mimy Hamid said...

tu la mcm akak pemalas lipas ni isi form tak mau hapa pun tak dapat....kannnnnnnn...bestnya 3D..dah tau gender senang beli baju Baby

Kami said...

cmne nk jd member dumex?

VECASTS - LISTEN ONLINE RADIO WATCHING ONLINE TV said...

VEBCASTS - Listen web Radio Watching web TV, Tv Online. Watch Over 3000 Online TV Channels And 6500 Radio Stations Free For Around In The Wold clik to watching
Listen Hindi radio click ,watching live movie ,live international radio,indo radio.usa radio and more ,LIVE MOVIE ,LIVE SPOTS,LIVE HINDI RADIO ,HINDI MOVIE ,AXN LIVE ,STAR MOVIE LIVE ,MAX CHANNEL LIVE LIVE UNTERNATIONAL RADIO AND TV BROADCASTER
MALAYSIA RADIO ONLINE , UNTUK MENONTON sini lawati >  http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html
MALAYSIA RADIO ONLINE terdapat lebih 180 buah stesen radio online malaysia lawati >  http://vecasts.blogspot.com/2011/11/listen-malaysia-radio-online-live-radio.html

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...