Iklan

Sharemyloves Geng!

09 May 2011

Bila Merah Mata Hitammu...

Hukhukhukhuk...
Den domam laie.
Lom somboh-somboh...
virus domam den nih liat, ketegaq bijik, keras ati, hati batu, dalam kapla ada batu
tamau gak ilang-ilang.
dah pi kelinik den dah kena pokpekpokpek dongan tuan dokter.
nasihat dokter..makan obat ni ha, 3 kali sehari, kalo tak sembuh gak, makan 4 kali.
kalo tak somboh jugak, awak makan sekali dengan plastik-plastik ubat nih.
paham?
den jawab: baik dokter! den torai....
tapi today den dalam virus dedemam nih, nak ucapkan tahniah!
bravo! bravo!
untuk geng den...
MANCHESTER UNITED!
setan merah den...
yang berjayo membenam Chelshitsea semalam di "old kerepot" bak kata seorang penyokong TEGAR team biru
Den mintak ampun maap kepada penyokong Biru,
bukan kami minta jadi bakal juara BPL season ini..
hukhukhukhuk..den batok kering laie.
tapi hakikat yang terbaik akan sentiasa berada diatas...
dan yang kurang terbaik layaknya di tangga keduo, ketigo, ke ompat dan seteruihnyo....
den raso even den domam..den pueh ati...
Team den monang dikiro sebagai ubat yang paling mujarab buek den...
okeylah...kang sebelum mata bos den terjuih tengok den asyik update belog..
baik den buek kojo.
sebelum itu...
terimalah lambang yang paling bermakna buat diri den melebihi gambar kawin den sendiri..

p.s: WR jangan terjuling matomu tengok mendalah ini.




That's all folks!
tata.titi.tutu

nota kaki: tulisan perlu ditulih kaler merah sebagai tanda amaran sokongan nak cium2 bau trofi BPL!

1 comment:

WaWa_EzRiLL said...

mai sat singgah sini : hehehe

http://wawaezrill.blogspot.com/2011/05/xkan-tukar-jersi.html

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...