Iklan

Sharemyloves Geng!

14 April 2011

Selamat Ulangtahun Sayang....

Hi semua. Suprise untuk mamat ini. Kesayangan aku, dirumah dan dimana saja. 3 April 1986 he was born. Yang menariknya tarikh lahir hubby sama dengan date of our first anniversary. Tarikh kami dinikahkan di Masjid Putra, Putrajaya. Semoga sentiasa panjang umur ye sayang. Beroleh kesejahteraan di dunia dan akhirat. Lambat sangat nak keluarkan entry ini sebab asyik terlupa nak upload gambar suprise.suprise.suprise. small birthday celebration and together with our 1st wed's anniversary...
Biarlah kita susah bersama, senang pun bersama.



"kita dah semuanya bersama
dah senang bersama, 
dah susah pun bersama
ketawa bersama, 
menangis bersama
kubersumpah harap kita mati pun bersama
Kujuga bimbang sayang
di mana kau berada
dengan siapa kau bersama
jangan lupa
kau tetapku yang punya"

rangkap lagu cinta dulu.Teringat time first time dating. First time tengok wayang. First time dinner. First time segala-galanya. And the first sms on 3rd March 2009, after accidently tumpangkan dia ke kedai mamak di Sek. 20, Shah Alam.

"U..thanks 4 sending me home...take care, drive leklok..
free2 msg i k? im gonna mish u tasha =)"
 
Still i kept the 1st sms in my mobile until now. Ayat dia tak berapa romantika d' amour becoz kami dalam proses perkenalan....So, itu sajalah for hubby birthday entry 
 
*waktu dia tutup mata nak tiup lilin dan mulut terkumat kamit wish sesuatu, sangat berdebar rasanya...B? B..B wish ape?? ....*
 
That's all folks...Tata!

7 comments:

fadh said...

kak, kek tu comeiii ! happy anniversary !

Natasha Farina Arifin said...

tengkiuu dikk...hehehehe..dah lama baru nak update today..hehehe! kek comei kan?kan?kan?

NUR Azdatul Azween said...

dok telan air liur je ni..bila tgk kek sedap tue..
pastu comell plak kek tue...
apa pon heppy anniversary.. :)

Natasha Farina Arifin said...

azween: hehehehe..jgn lah telan air liur...kang tersedak susah pulok hehehe...alolo..nak kek nih ker? nanti kita post kat awak eh..tapi kna charge postage le..RM8 herga postage tuh..kuang3x

mieyra~^-^~ said...

so sweet..semoga kalian berbahagia selalu hendaknya..amin :)

Natasha Farina Arifin said...

mieyra: thx a lot dear..insyallah semoga kmi berbahagia hendaknya selalu..=)

WaWa_EzRiLL said...

cik cha & Erie selamat pengantin baru - eh syilap selamat segalanya... hehehehe

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...