Iklan

Sharemyloves Geng!

22 April 2011

Segmen The Garang - Zaman Paling Best Bagi Aku




Salam. korang-korang-korang..penah lalui zaman paling best tak?
cha pernah tau.
(saja jer nak intro ke segmen terbaru ini....)
zaman bila kita muda, cantik, selim-melim, sehat, segak, comei, bergetah, pinggang ramping, rambut berkilat, kaki umpama bunting padi, pakai kebaya kaler pink, 
bergelak tawa bersama rakan-rakan tersayang, balik kul 3-4 pagi, bf kelilin pinggan....tetttt!
hah..best lah time zaman jahiliah itu.
macam semuanya perfect dan sangat menarik, tertarik, ko memang da bommb!
 
 
alkisah....jaman mudo-mudo dulu kala... cha in pink!

saja-saja cha sertai segmen ini..bukan untuk rebut hadiah ke ape, cuma nak menambah rakan kenalan di belog ini saje.
tahniah kepada The Garang kerana berjaya membuat segmen ini, 
dan cha rasa sangat tertarik lah yu ols....
hehehehehe:
cer cite zaman ini: jaman mudo  remaja..masih bergetah gitu...dan masih bujang trang- 
                              tang-tang!
nape best: haruslah best sebab baru lepas balik kenduri kawin di Sentul, dan makan nasik 
                 kenduri yang shangat syedappps!
kejadian paling best: bile digelar oleh anok-anok muda kat kenduri itu...
"Mek..Ratu Kebaya..."
dan 
dan
dan
sempat mengabadikan gambar bersama rakan-rakan baik time itu.
best sesangat kalians....
nampak sangat simple saja, tapi bila dipikirkan balik, memang dah taleh dapat cenggini lagi, especially bila I dah kawin tau! tau!..sedihnye....
dan cha sangat suke combination kaler yang dipakai oleh setiap ahli Ratu Kebayas pada time itu.
ada ijo, ada pink, ada itam, ada oren...hehehehe!

itu sajalah....
nak bagi title Ratu Kebaya tak pe...jangan bagi gelaran 
NENEK KEBAYANS sudoh!

hahahahaha!

 nak tag cik wa.

that's all folks 
tata.titi.tutu!

12 comments:

the garang said...

wow. cunnyeee.. dah kawen pulaks. adeyh. hahaha. thenks sebab joinnn :D

Natasha Farina Arifin said...

the garang: kuikuikuikuikuikuikuikuikui...tambah lagik..kuikuikuikuikuikuikukui

rara pinkmafia said...

wahhhhh~ so kebaya...pink lagik.hehehehe nice.

eddy syrol said...

i follow u back :)

sape antara dlm pic tersebut yang lom kawin g? ce citer ce citer? heheheheh

http://eddysyrol.blogspot.com

Natasha Farina Arifin said...

rarapinkmafia: hehehe...tulah pasal ra...pink is my peberet kaler tau...=)

Natasha Farina Arifin said...

eddy: yang lum kawin???hehehehe...ramai tapi unfortunately semua sudoh berpunya...hehehe=)

WaWa_EzRiLL said...

cik cha : pergghh meleleh la tengok jaman ni.... la ni comel agi cik cha... cuma gebu la lebih skit dr dulu... hehehe

aniz said...

ehhh cam kenal laa cik cha ni..hahaha
i folloooowww..
p/s:gud luck tuk exam....berusaha!!!!!!!! (dgn gaya sailormoon) =D

Mama Likha said...

cha.. ada GA hadiah best, brg2 vantage, nti try yerr..

http://mynameisztee.blogspot.com/2011/04/arianas-story-1st-ga.html

Elia Sham said...

Wah meletup gitu...

Mr iZzo (^^,) said...

saLam kenaLan...dr segmen gegar gegar Ben! huhu nice blog!(^_^)

sudi2 lah lawat kiter plak ye



http://themrizzo.blogspot.com

AkmaFaizal said...

garang keh? adeh..tak pernah lak aku nengok ko garang..sentap selalu ado lah..hehehe :D

weih..aku tag ko join banyak ga n contest. join tau...tak join aku babab ko nanti....larikkkk... :P

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...