Iklan

Sharemyloves Geng!

18 April 2011

Nasi Mondy Arab Vs Kobab...

Salam. Selamat hari Isnin. Minggu peperiksaan akhir sudah tiba. Jeng-jeng-jeng. Semua perasaan rasa. Ada takut, ada suka, ada gementar, ada susah ati, ada senang, ada susah, ada ketaq hai...macam-macam hado! Oklah, kita bercerita pasal hujung minggu. Yang telah 80%  masa di isi dengan berdating bersama buku. Hebat. Gagah. Gigih. Nak berjaya bukan senang kan?.
tedia. perasan. segala macam hado!
Orait.orait.orait. Setelah berhempas-pulas dengan buku. Tetiba terasa nak keluar umah dan jalan-jalan di Putrajaya. Terasa nak makan makanan Arab lah..Hehehehe! Jom...berdesyummm ke Mr. Kabab & Briyani di Presint 14, Putrajaya. Bila tekak dah teringin kena cuba. Kalau sesaja aku nak lepak makan kat sini, idok le. Ada bau kambing yang sesangat kuat..nehi.nehi.nehi...!

makan belum sampai..muka tetap kontrol even lapaq sampai ketaq!
Erry, try Nasik Mondy Arab (Lamb) - Nasik mandi arab ler tuh kot?. Dan aku katanya ON-DIET telah menerai makan kobab ape ntah namanya. Sumpah! ku lupa. Secara overall, makanan disini boleh di rating sebagai ok-ok la. Not too bad. But, yang kari itu sangat tidak sesuai dengan tekak ku, dek kerana minyak nya lebih banyak dari kuah nya...Cena tu? Ha..lu pikirlah sendirik! Tapi kobab aku memang best. Siap ada side income menu yakni fries dan roti arab. Memang best dan boleh tahanlah jika teringin menukar selera sekali-sekala. Oh! lupa komen nasik mandi manda Erry. Wokeh! nasik setapp, tapi dek kerana ada Lamb, so aku pun kuit-kuit saja lah...Lamb not in my list. Sorry, memang tak makan...hehehehe! Becoz, teringat  kat janggut kambing terus naik loya tekak aku....Ha..boleh gitu?
erry & nasik mondy arab.
my kobab...

Jadinya layanlah gambar aku...yang memang siok sendirik, perasaan baguih, segala mak neneks bagai nak rak mengambik gambar sendirik dalam keta..sampaikan laki aku kat sebelah pun boleh cakap.....
sayang ni eeiiiiiiiiiiiiiii.....!

us again.
lagik.lagi. gila glemer.


That's all folks! Tata. titi. tutu..Kah.kah.kah!
gelak kat diri sendiri... posing bagai anok dara gedik!


2 comments:

WaWa_EzRiLL said...

tu diooo fesyen ala2 arab katanya nak pi makan kat Mr.Kabab... hehehehe aku peberet no 1 la ket kedai tuuuu...

Natasha Farina Arifin said...

cik wa: nok makan makanan arab haruslah berpeseyen arab..ha..kalo nak makan kat mamak haruslah..berpakaian..??? mamaks ker? hehehehe..ini yang nok jadik Justin Bieber celop ala zizan nih kang...

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...