Iklan

Sharemyloves Geng!

08 April 2011

Entri terakhir bulan ini....

study.study.study.

Salam semua. sepi seketika dengan sawang dan habuk di belog kesayangan aku ini. Bukan merajuk bukan juga membawa diri. Cuma perlu tumpukan perhatian pada final exam. Semuanya makin hampir. Berdebar, gelisah, gementar, takut semua ada. Biarlah berabuk dulu belog. Nanti aku update balik. Nak posts entry baru. Nak jelajah belog orang lain. Nak selamatkan balik broadband yang diculik erry dan telah disorok entah dimana...? Ini bukan tipu-tipu tapi benar-benar belaka. Memang celcom broadband dah kena culik. Dan penculik  itu langsung tak bagi sikit "hint" kat mana dia sorokkan broadband tuh. Adoyai! suami,  sandiwara apekah ini!....Sekadar sedikit update, malam ini nak bergelak tawa di Studio Finas. Nak tengok Maharaja Live. Biarlah orang cakap gigih nor pegi Hulu Klang semata-mata nak tengok Zizan. Tapi nak tengok jugak. Dapat tiket free...yeay! Last but not least, for all bloggers wish me luck for my final exam on 21 - 29 April 2011. Doakan kejayaan Cik Cha tau? tau? tau?...

4 comments:

syafisyifa' said...

good luck 4 your exam

Natasha Farina Arifin said...

sasyifa: tengkiu darling...

AkmaFaizal said...

haa.. lambat lagi..apa2 pun good luck :)

Natasha Farina Arifin said...

ha..nade lmbat lgi seminggu jek aku nak exam kema oii....gulp2....doakan kejayaan kwn mu ini yek...tata!

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...