Iklan

Sharemyloves Geng!

18 April 2011

Contest : bagi tajuk lirik lagu :)


Ada sesapa nak One Derop perfume secara free?
Yes. for. FREE?
Mari dekat.mari dekat.
Kita terai reramai contest Cik Adey Manis; niesa afrina
ops..ops..ops..bukan natasha farina @ cha tau.
tiada kena mengena idop atau mati.
hehehehe!

1) Cik Afrina suh copy header - udeh teman buat!

2) Cik Afrina suh copy lirik - udeh teman buat jugak!

3) Cik Afrina kata tak wajib pollow belog dia, tapi demi ikatan kekeluargaan sesama Islam..I oledi polowww!

4) Cik Afrina suh tinggalkan link - udeh teman tinggalkan!

 so inilah lirik lagu itu:

hati ini sedang berbicara ,
tentang dirimu dan perasaan ini ,
adakah cinta itu akan berulang kembali ,
atau hanya kenangan di hati ini .

hari hari ku kini bagai tiada erti ,
bagai ada sesuatu yang akan terjadi ,
ku tak mengerti apa rasa ini ,
yang ku pasti cinta ini sudah mati .

apakah sebenarnya yang telah berlaku ,
diantara aku dan dirimu ,
bagai tiada kisah diantara kita ,
yang ada hanyalah kenangan yang terlupa .

aku benci saat ini ,
ketika melihat kau bahagia disana ,
seperti tiada apa yang telah terjadi ,
sedangkan aku luka disini .

andai kau bahagia disana ,
maafkan aku kerna terpaksa berkata ,
disini aku menderita ,
kerna aku masih tak bisa melupakan janji kita .

tuhan beri tahu diri ini ,
agar dapat bisa melupakan dia ,
yang pernah hadir dan kini telah pergi ,
insan yang pernah melukakan sekeping hati ini .

-----------------------------------------------------------
 
setelah Cha memerah otak, memerah pale, memerah tengkorak pale, memerah urat-urat seleberum  bagai... so inilah tajuk nya:
 
"BIARLAH KU SIMPAN CINTA KITA.... "

wah! tetiba aku rasa jiwang.
kuikuikuikuikui.
Terima kasih Cik Wa, hang perkenalkan aku dengan contest jiwang ini.
bolehlah aku tukar tajuk belog aku dengan "from Putrajaya with love" pasni.
Hahahahaha..

That's all folks!
Tata.titi.tutu

p/s: cik afrina anda sesungguhnya sungguh kreatip, tidak pernahku jumpe contest sebegini sebelum ini... Syabas mere betty =)
nanti next contest tag I okeh!
wahh..boley gitu....

3 comments:

dwaty said...

boleh tiru???? nak copy paste.... hehehehe

gurau jer... gud luck...

Natasha Farina Arifin said...

dwaty: hehehehe..nak tiru...boleh..boleh..ini pun idea dari langit nih..kuikuikuikuikui....
tengkiu darl...u cpt2 ler join contest adik kita nih..kot2 menang...

niesa afrina said...

hey kakak comel :)
tajuk tu best ,
sye x kreatif mane pun ,
biasa2 je .
hehe
thankz join .

salam sayangg ,
niesa afrina

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...