Iklan

Sharemyloves Geng!

14 March 2011

Wedding Day of Lydia & Rhomie...

Salam.
wa fadang fasirun wal tumfuk-tumfuk taik unta......hehehehehehehe
aik! kenapa ana speaking arab daa....?
sebab semalam ana sudah ke wedding kawan ana & erie...
dimanakan ente pergi?
di Dewan besar laa...dewan MBSA la...
ana suka sama ini kenduri...kerana ada bau-bau arab lah...
hehehehehehe.
chooppp! sudah speaking arab gitu..
tak siok aaaaa...
nak cerita pasal kenduri sikit la kengkawan.....
al-maklum lah, sempena cuti sekolah ini,
banyak bebenar kenduri kendara kan?
Hari ini aku bersemangat waja nak attend wedding one of erie's friend, 
Rhomie a.k.a Jejet & Lydia.
menurut suamiku, mereka ini telah bercinta sewaktu di bangku, kerusi, meja sekolah lagi dan....
berkekalan sehingga ke jinjang pelamin.
cinta sejati nih....
syukur akhirnya dapat juga kami berdua merasa nasik minyak jejet dan pasangannya, lydia.
Aku beberapa kali telah berjumpa lydia, dan pada aku she's a wonderful friend.
cepat ramah mesra dan bersopan-santun.
hehehehehe!
kan aku dah cakap wedding ini meriah dan best!
yang paling best bila aku tengok erie dapat berjumpa kengkawan sekolah lama dia,
salam cium pipi, cium tangan, laga-laga pipi lagi...
hehehehehe.
okeh! itu tipu!
so, guys...
silakan menjamu mata dengan gambar di wedding kengkawan kami ini;
oppps! jangan tanya kenapa aku berjubah biru...kata tema Arab kan?
harus berfadang fasir ana datang naik unta laaaaa......hehehehe!

itu dia....pengantin menyorokkan muka...!
pengantin tiba..pak kepung kepung kepak..pang pung....
Lydia looks so gorgeous on that day!
berarak masuk ke dalam dewan....
memang sepadan...tahniah jejet dapat wife cun macam lydia!
nice color combination...i like!

see..told ya, they are made for each others!
di meja santapan....

ada jugak penari gelek u!..hehehehe..ha..ko hado?

upacara menangkap gambaq sambey menonggek buntot.=P
upacara makan-makan....sedappnye!
makan & posing...look at me & erie macam ada gam melekat...rapat sangat tuh...=P


ini part paling best...makan nasi minyak lauk ayam masak merah =P
posing pegang perut tanda sakit perot...
sakit perot lagik...
dan lagik...hehehehe
fiza, ikaa & me =P

bukan model muslimah tapi model minyak urut chap pak hasaan....

bala tentera erie..ramai yang single-mingle tau!
especially yang pegang camera tuh masih single ...=)

1 Malaysia kot? hehehehe
2 bujang yang tengah itu saya punya....=)
pengantin laki yang serba merah....
pilihan mak bapak katanya...=) abu...abu....
posing kalendar 2011...hehehehe




itu saja lah rasanya update untuk hari ini;
today banyak tanggungjawab;
mengemas bilik fail,update paper dan mengemas workstation...
boring.boring.boring
sudah rupa macam makcik cleaner aku sejak minggu lepas heheheheheheheheh...sambung gelak.....
hehehehehehehehehehe.

bye!

*love me when I love u*

4 comments:

dwaty said...

wah!!!! cantiknya... sama cantik sama padan... tp apsal yang bukan pengantin posing lebih ni???? hehehehe... nice pic...

Natasha Farina Arifin said...

dwaty: awak..awak..biasa lah tuh yg pengantinnye malu2 kucing..i nih yg pengantin basi suka sgt berposing sakan..hehehehe..nice pic kan? ado yg blur tuh i pon tatau pasaipa u...by the way thx dear...sudi komen..

AkmaFaizal said...

komen gak lee..jadi model ok gak hang ni tasha, awat tak minta jadi cover nur ke, mingguan wanita ke, remaja ke? oppss dh terlebey umoq la plak..akeke :)

Natasha Farina Arifin said...

kema: tosah dok model sgt ler huhuhuhu..model hapo umuq dah tahap nenek doh nih..hihihihi

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...