Iklan

Sharemyloves Geng!

01 March 2011

Saya dan Ayam Penyet!

Salam bulan Mac
(Bulan Kelahiranku...hehehehe)
Topik hari ini adalah.......
Makanan dan manusia adalah macam magnet.
ada kuasa yang menarik antara satu sama lain.
tanpa makanan tak lengkaplah hidup manusia itu.
sudahnya manusia boleh 'mati kebulur' kalau tak makan.
hehehehehe.
Salam hormat & selamat sejahtera, buat penonton  rancangan 
"Jalan-jalan cari makan, 
jangan carik makan tak tentu pasal"
hari ini kita akan ke mana?
jommmm....kita redahhhhhh...(nada suara pengacara JJCM)
ke Restoran Ayam Penyet Ria di Ampang.
malas banyak cerita layan saja sekeping, dua gambar yer!
hehehehehehe.
hi sayalah abang pendek...oh! abang pendek....hehehe
Menu di ayam penyet yang tak berapa nak penyet!
Tukang order makanan, tengah memilih menu... 
Tukang tulis makanan tengah tulis order...

Boleh pandang-pandang...jangan pEgang-pEgang....

Sup buntot ekor a.k.a sup ekor lah tuh.....!


Sebelum mengakhiri edisi ayam penyek kali ini,
aku terpinjam kata-kata (status fb) dari sepupuku, Faniza Diana
entah kenapa aku memang rasa ada sesuatu yang tersurat dan tersirat dalam status itu.....
"Mimik muka perlu jaga, supaya orang tak akan rasa sakit hati dengan kita :)"
renung-renungkan dan selamat beramal!
itu saja.
bye!

7 comments:

WaWa_EzRiLL said...

penting nok memek muka... santek mcm mana pun kalau muka kelat.. rugi beb... XOXO...

WaWa_EzRiLL said...

sorry tasha - patut aku kena komen ayam penyek... hehee... tp ada menu baru tau kat cafe C1 - muka penyek.. XOXO

Natasha Farina Arifin said...

wawaw ezril: harusllah wa...muka kena senyum baru terserlah nur....XOXO!

Natasha Farina Arifin said...

wawa: muka penyek kuikuikuikui hang buat aku tergelak sakan wa...tersembuq air liuq aku wa,...huhuhuhuhuhu

AkmaFaizal said...

sabo2 tasha, jaga sopan santun tu ek...sib dh ado laki..hehe..

sedap ke aye penyet tu? jauh makan sampai kat ampang tu. hehe

Natasha Farina Arifin said...

kema: sedap la gak boleh tahan ler..nih dah blk zoo so, lapo sgt sgt near ampang area teros jer serang restoran tuh....hihihi

fanie fauzi said...

kata-kata pujangga :)

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...