Iklan

Sharemyloves Geng!

23 March 2011

Rainbow Principles.....& Kasut Baby..

 
Salam.
Nak bagi muhasabah diri baca rainbow principle dulu..
senyap, gerakkan bibir dan baca.
paham betul-betul dulu ok.
Then nak story mory about kasut.....
Antara keperluan hidup manusia yang paling penting adalah kasut.
Terdiri daripada beberapa adik-beradik seperti selipar, chapal, kasut tumit tinggi, bertumit rendah, loafers, snikers, sandal, pump shoes dan banyak lagi.
Kasut adalah bertujuan untuk melindungi kaki kita.
Jenama kasut pulak haruslah ada beribu-ribu jenis kan.
Dari jenama Jimmy Choo, sampailah ke jenama Bata,
pilihan untuk memiliki sepasang kasut bergantung kepada kemampuan seseorang individu itu.
Hari ini tuan-tuan....
Aku tanak cerita pasal kasut orang dewasa yang dah besaq gedabak.
yang dah boleh pikir panjang,
mulut & sindiran kena pandai jaga tuh!
tapi nak bercerita pasal kasut baby.
oMG!
kasut-kasut ini tersangatlah comelnya.
tetiba saja suka-suki nak buat entry kasut baby;
also want to wish best wishes to a few mommy's to be this year.
puan mimie, puan zee yusof, puan syazwani, puan fizaly and so on.
puan wawa @ karam singh wawa, please wait..
jangan ketap bibir tengok kasut baby yang comel-lote ini,
giliran kita mungkin kemudian hari.
just pray to Allah SWT,
insyallah coming soon ya!
=)


ini baby shoes AfiQ Nasri..=)
See the dif. between his shoes before & now.....=P

"bila diberikan kita mendung, mungkin satu hari nanti akan dibalas dengan  
colorful rainbow"
that's all folks!
tata titi tutu.

dear rainbow please make my day today...=)


8 comments:

b.E.L.L.e said...

kiutttttnyerrrrr..geram tengok!!!!

Mama Likha said...

comel sgt rainbow yang last!!!!
insya allah, thn dpn yer cha. msih berpantang lg ke huhuhu :)

Natasha Farina Arifin said...

belle: kuit kan??huhuhu tulah tuh..geram tgk semua nih

Natasha Farina Arifin said...

mama likha: likha nok satu? untie cha beli yer... masih pantang cyg..tgal 2bln lgik lamanyer =( ntahlah u kalo ade rezki ade lah kot...kalo xder xper redha jerla...anggap honeymoon time lagi yeay! =) kalo ado nok mcm ikha..ikha comei =P

WaWa_EzRiLL said...

cik cha : xder saiz besar ker? kalau ada nak no.11 saiz 6 ye.. terima kasih

Natasha Farina Arifin said...

cik wawa: erm ada2 nak ker? boleh2 kasi diskaun maa..mulah2 saja..hehehehehe! nak bgi hang pakai ka? saya ezrill pakai nih?kuang3x?

MadaM LaLa said...

madam lala sukaaaaa kasut................
comel la kasut bb tu....

Natasha Farina Arifin said...

madam lala: wow! nice name ya....suka kasut? mee too tapi i suka kasut selipar jer hehehe senang dan mudah dipakai..kasut baby nih omg! sungguh cantik kan?

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...