Iklan

Sharemyloves Geng!

22 February 2011

Pengakuan berani mati: Aku ada skandal terbaru!

Salam.
hari ini putrajaya hujan lebat, selebat-lebatnya.
sebagai pengguna tetap pengangkutan awam di sini,
sementara aku nak berjalan tot-tet-tot-tet memang basah lencun.
untuk sedapkan ati aku pon anggap jer la itu babak dalam pilem kuch-kuch hota hai.
kalau tak sedapkan hati sendiri gamaknya, sampai pukul 8 malam aku still ada di opis ku.
Memang tak sabar nak sampai kat umah.
dengan baju yang basah lencun, dan dalam bas yang aircon macam musim sejuk kat London,
buatkan aku teringat kesayangan kat umah.
no.no.no.
bukan erie.bukan suamiku itu.

tapi ini....
...................si gorgeous...................
namanya herdie pahamin (HP)
nama manja didie...nah! manja kannnnnn?
pakwe baru aku!
dah 3 bulan kami jalin hubungan yang tak berapa sulit.
erie tak marah...no worries geng!
ini hadiah dari my mama untuk i.
hehehe.
tak caya sungguh mama juga terlibat dalam skandal ini.
ish..ish...ish...
itulah yang selalu dirindui kat opis tingat, tido tingat, mandi tingat, memasak tingat semua lah tingat.
windu woh....
didie suka dengar lagu like a G6...hehe!
sikit-sikit like a G6, like a G6! kok pale baru tau nak sangat G6 kunun!
senang nak jaga didie,
dia ringan, lipat-lipat letak dalam beg, lepas tuh simpan.
senang cerita, habis madu sepah dibuang..
kekekekekekeke.

*didie pakai nametag..HP*

berkawan dengan didie senang hati. jarang sangat dia buat aku marah.
itu pasal i oweys love u, didie!
tapi lately didie sudah mengaku secara terang-terangan in a relationship with someone else.
itu lah bila dia mengaku dalam FB dia dalam hubungan (in a relationship)!
dengan siapa?
dengan minah ini...
minah yang kadangkala lembap nih....

*hi mere name hey, celcom hey broadbend he.y..dil to pagal hey...*

itu dia makwe baru didie,
asal jaipur, india.
kenal kat laman sesawang jodoh katanya....
nak tengok kat mana minah nih duduk kat malaysia nih?
sat..sat..sat...

*ini bukan iklan racun perosak bukan jugak iklan langsir umahku*

hehehehe.
tudia tersangkut kat atas grill umahku.
bukan apa...line minah ini yang lembap macam semut...tamau guna semut...semut pon laju.
lembap macam siput nih, buat aku kadangkala...
"grrr...grrr...laaa awat ni...ades...woi!...cit tarak guna.....innaporenggek....wth!!!...."
dekat ini berukbend...hehehehe.
itu pasal aku hangin dekat dia...
tapi...dalam hangin-hangin itu perlu jugak aku berterima kasih...
kerna tanpa dia hey..sapalah aku hey.....
(mana nak sempat berfacebook, berblog, berblogwalking, berdownload lagu, download nota belajar, download resipi, upload gambo macacm-macam ada)
hehehehehehe...hey...

itu dia saja citer aku dan skandal aku hey....
nanti erie balik hey baca hey ini entri hey...
mati hey...aku hey...kena hey...bising hey....
hehehehehe...hey!

*berukband ape hey yang korang rasa hey...laju hey?. cer cite hey kat hey aku hey?*


3 comments:

Mimie said...

tu yang terkeluaq kat tingkap tu hiasan ka.. hehehe. sampai begitu skali anda mendapatkan line broadband. canggihss

Natasha Farina Arifin said...

mimie: canggih kan..hehehe..boleh dipraktikkan diumah anda jugak..kalo xdpt signal hehehehe!

WaWa_EzRiLL said...

hang ni klakar siottt.. mcm orang kg Johor letak area tv cari siaran singapore...

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...