Iklan

Sharemyloves Geng!

28 February 2011

Heiwan-heiwan di Zoo Negara....!

macam ibu & anak...kuikuikuikuikuikui!

Salam.
wohohohoho.
dengan tak tipunya aku terus meng hap date kan entry di mana kita boleh melihat heiwan-heiwan di zoo.
sekali lagi aku ulang...heiwan di zoo.
di entry ini, jangan yu olsz mimpi nak tengok pic seperti gambar kek besday, gambar mandi sungai, gambar inilah dinner kami, gambar shawl kesayangan aku, gambar bershopping sakan, gambar baby-baby comel, gambar bercuti ke Los Angilis, gambar ber honeymoon ataupun gambar rumahku syorrrrrga ku.
ini cuma gambar heiwan (untuk kali ketiga.....diulangi ini cuma gambar heiwan)
jadi layan kan sajork ye:
zirafah!

burung bangau kot!

tangan sapekah itu?
merak!

hypo not bluehypo!

hypo lagik bukan eok-eok-eok!

tangan sapekah bagi makan pada sang kura-kura gergasi itu?
geli! sumpah bukan aku yang ambik pic ini...euuww!

cun tak saye? add saye di fb anda okey...anda pasti berpuas hati =)

sayap rerama ini berbentuk kepala ular tedung....cer perati betul-betul! fokus..fokus...!

sang boya!
katak daun!

unta fadang fasir.....!

cucuq badak sumbu!

bangau oh! bangau kenapa engkau kurus?

arnabun...arnab!
penguin berehat selepas penat berenang-renang ke tepian!

ketam batu kot!

ikan jaws.....! hehe tipu...
ibu rerama & anak rerama...


aku & erie chowdry & hat belakang tuh .... kacau daun....!
ini bukan yang terdapat di zoo, ini terdapat di restoran ayam penyet ampang.. hehehehe
seterusnya, kita akan bercerita pasal makan-makan.
makan dimana setelah penat berjalan, dan mencurahkan peluh di zoo?
ha! di ayam penyek-penyek yang tak berapa penyek!
sedap woh!!!!

bye!

2 comments:

Ely Hasrul said...

beshnye! lama xpegi zoo, kitorg suka gak pg zoo bwk sami boy or anak buah. ekceli zoo kita antara yg ok la nk compare kt tmpt lain..

Natasha Farina Arifin said...

ely: yup! mmg zoo kita antara yg terbaik itu yg driver trem tuh cakap lah kan....mmg kna pegi lagi nih...melawat2 zooo! hihihi

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...