Iklan

Sharemyloves Geng!

26 February 2011

Cerita Sudah lama, Yang Perlu Dikenangkan...hehehe!

Salam
sabtu menjelma kembali.
bila tengok takder entry gatal tangan nak letak entry baru,
hai..keja sekolah bilalah nak siap kalau macam ini...
hurm...
hari ini nak citer pasal pengalaman menunggu orang pulang dari menunaikan Haji.
hayoyoyo sebenarnya dah lama picca inih ada dalam my folder,
tiap kali aku nak buat entry baru ada saja dugaan datang menggoda.
hehehehe.
lahhhh sebenarnya menunggu itu memang satu penyeksaan..
setelah berada, berkhemah, siap makan-minum di KLIA tuh after 5 hours rasanya baru pak dan mak sedaraku muncul.
pengalaman menunggu itu yang bakal ku ceritakan,
hah! pengalaman mistik alam hitam tuh...hehehehe
huahuahuahuahuahu.
sampai kat KLIA boleh pulak kami tunggu ditempat lain dan kami semua macam 
Eh! eh! pesal takder orang lain yang tunggu jemaah haji kan?
rupa-rupanya selama hampir 3jam itu, kami tunggu di tempat yang salah heheheheheh...
mistik sungguh itu pasal lah takda orang kan?
tapi tempat kami itu berdekatan dengan...
1) Mc; Donalds
2) KFC
3) Kerusi urut Ogawa...
hehehehehe
itu pasal agaknya kami memilih destinasi itu.
oh! lupa nak kenalkan antara senarai rombongan ini termasuk...
pak long, mak long, mak ngah, pak teh, mak teh, aku, mimi, mamu, erie chowdry, adik intan, syifa dan haziq.
hah! ramai tau...siap makan bekal dulu tuh...tajaan bekal kfc dari mimie & hubby.
thanks a lot.
aku & erie chowdry belanje eskrem mc'd sajork sebab time itu mak ngah ngidam nak makan eskrem hehehehe. 
ape-ape pun layan picca dulu okeh:
half of my families!
nak dara & mak dara...

4 dara pingitan....=)

with my adorable cousins....

with my untie's...love u guys!


with newly wed's mimie...

layan kerusi ogawa, semua macam tamau bangun jek!

giliran kaum hawa bersama ogawa hehehe! 
me & my cousin, syifa diana

me & hubby that nite.

again with hubby

yang ditunggu telah tiba...

family picca...=)
picca diatas sama, cuma satu ada pic aku dan satu tak ada pica aku...hehehehe.
tak kira nak jugak publish dua-dua.....hihihihihihi
ape-ape pun dah beberapa bulan kejadian ini berlaku..basi sudah story ini =(.....
mak ndak & pak ndak pun dah selamat sampai dan selamat terima menantu.
cuma cucu aje in the amking,
insyallah mimie soon ada lah tuh..
hehehehehe.
so, penghargaan pada malam itu diberi kepada kerusi urut ogawa..
cecita: mahu memiliki kusi itu disetiap bilik rumahku nanti.
hehehehehe!

bye!

*esok ada plan ngan Famili in law...nak kemana? tungggguuuuuu*
best-best & best!

4 comments:

sri rahayu mamat said...

salam,
hi..nice blog...selmt berkenalan! keep in touch ya..:)

Natasha Farina Arifin said...

ayu: hi...ok slamat juga berkenal....thx ayu sudikan;lah dtg jenguk selalu

tims said...

Alhamdulilah,semoga mndapat haji yg mabrur...

Natasha Farina Arifin said...

hihihihi tims they already came back lol! hehe

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...