Iklan

Sharemyloves Geng!

19 February 2011

Akibat sambal terlalu power!!!!

Salam semua.
Rehat jap after ber ketung-ketang, pong pang pong pang memasak kat dapor.
Hehehe.
Kekdahnya, bila buka buku sekolah tetiba..teringat erie akan muncul dalam masa sejam lagi dengan muka lapar dan berkata-kata;
"Yang..b lapar.."
itulah itu.
persoalan kenapa perlu ber ketung-ketang di dapor..hehehe.
dan lahirlah sambal sardin power bersama tolo masak kicap yang terbaik dari ladang!
=)
*hensem..hensem...*

Hari ini hepi.
Sebab homework dah siap!
yeay!
sekali lagi nak yeay!!!!!!!!
ada 2 presentation yang memerlukan kreativiti pelajar pada seminar ini.
cis!
kena buat flow chart dan organization chart tempat keja kita.
then present depan kelas..
ko hingat aku suka present-present nih?
aku nih dengan gigih selama 7 hari 7 malam telah berusaha siapkan homework itu.
kena tampal2 atas kertas majong...
hah! kenal x kertas majong?
hehehehehe.
bila hasil kerja memerlukan idea yang kreatif dan inovatif aku cukup teruja.
well! kata ber bintang Pisces haruslah kreatif & inovatif kennn?
phuii...!
setiap minit yang dihabiskan perlu ada KOS MELEPAS..dalam economy ye!

*novel yang bakal mengalahkan jualan novel Harry Potter..hahah*

tau ape itu kos melepas...
bukan yang melepas dalam jamban tuh derrrr...
kos melepas bermaksud barang kedua yang terpaksa dilepaskan untuk memenuhi tuntutan barang yang lebih penting...
dan aku...setelah sibuk melayang majong paper itu...
terdapat juga beberapa kos melepas yang lain...
nak tengok?
antaranya....
ini dia...
|
|
|
|
|
*selori kain yang belum dilipat, bukan salah aku..salah KOS MELEPAS k!*

lagi sekali aku explain eh..
memang bukan salah aku..hehehe
salah kos melepas tuh!

hehehe.
bye!

2 comments:

angahpikah said...

heheh... xpe2. kos melepas nt qado balik.
besa la tu.. yg single pn bnyk list kos melepas..
nice entry..

b.E.L.L.e said...

nampak macam sodap yo sambal sardin tuh..*terliur*lapar*

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...