Iklan

Sharemyloves Geng!

22 November 2010

Antara Kesayangan dan Kegilaan...

*ini bukan tipu, ini kesayangan saya betul-betul*

Lupakan sebentar, cuti raya haji baru-baru ini...lupakan daging lembu, sup ekor, lidah bakar, ketupat, rendang, tart jem, samperit, dll. Keterujaan terhadap barangan kesayangan Cik Cha ini sungguh sukar dibendung. Gila punya suka, terpaksa memikirkan bajet untuk membeli almari jati bagi "menempatkan" barangan kegilaan ini. Vintage..oh vintage. Sungguh menarik dan tertarik. Dengan bunga nye, dengan design yang cute nya...oh! tertawan hati Cik Cha. Boleh dikatakan mungkin Lubuk vintage terkemuka di Malaysia...most probability Langkawi. Must go..must go...must go...nak sewa lori, treler, trak, kontena, kapal terbang, jet peribadi, roket SOYUS, pegi Pulau Mahsuri itu. Semuanya kerana kecintaan kepada barangan kesayangan ini.

 *cak...main sorok-sorok ye...*
 *sayang ku yang indah*
 *hahah..baru sikit tu, ada lagi dalam almari baju*

Apa itu produk vintage?
Produk-produk ini adalah produk-produk lama macam piring hitam,gitar-gitar lama,kipas,seterika dan sebagainya.Ramai yang mempunyai minat untuk mengumpul barang-barang vintage ini.So inilah peluang anda jika anda mempunyai barangan lama seperti barang antik.
Selalunya berangan vintage ini sukar untuk dicari dan bilangannya terhad.Pengumpul barangan ini selalunya akan berebut-rebut mencari barangan seperti ini.
 Dan semalam tengok Expidisi Chef Wan bersama MAS. Memang best..mana tak nye, gi Holland (Dutch Lady country) hehehe..country that well-knowned with windmill, then Chef Wan telah menerjah beberapa kedai barangan vintage, antik nak mamposss....Memang AWESOME! Lawa-lawa, lawi-lawi, lawu-lawu. Hahaha. So, kepada yang suka-suki-suku kan vintage itu, marilah besama-sama memeriahkan koleksi anda. At least ada kerjaya baru yakni menjadi pengumpul vintage terkenal, terkemuka, terkaya...

4 comments:

akmafaizal said...

kumpul2 sementara blom ada anak lai..hehe :P

sharemyloves said...

haha..tau xpe. Nape xadd aku nie?

akmafaizal said...

add apa?idok le aku paham..explain skit.hehe

sharemyloves said...

hehe..dah add jdi pollower aku rupanya ingatkan belom.hihihi

Tabung Kami

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...